Життя після Пітта: У Анджеліни Джолі нове кохання, парочка не офішує свої стосунки

Анджеліна Джолі

49-річна американська акторка Анджеліна Джолі та 40-річний британський репер Акала просто дружать, попри чутки про їхній роман. Про це пише People.

Попри місяці припущень про те, що між дуетом є почуття, джерело стверджує, що їхні стосунки лише платонічні. Зокрема, повідомляється, що Акала вже має стосунки з дівчиною, яка також дружить із Джолі.

Тріо "працює разом", і партнерка Акали ходить з ними на "кожний захід", додає джерело.

Втім, нещодавно стало відомо, що акторка нібито "прокралася до репера в готельний номер" під час перебування в Лондоні, повідомляє The Sun. Видання стверджує, що володарка "Оскара" і репер зупинялися в готелі The Corinthia дві ночі поспіль.

Акала. Atelier Jolie

Чутки про новий роман ексдружини Бреда Пітта ходили з травня 2024 після того, як In Touch повідомили, що Анджеліна та Акала зустрічаються "більше року".

У серпні їх бачили, коли дует разом залишав готель у Венеції під час Венеційського кінофестивалю. Репер уже знайомий з дітьми знаменитості.

"Акала багато чого навчає Анджеліну Джолі про історію темношкірих Британії, коли вона шукає нові вихідні матеріали для фільмів", — говорило джерело.

"Це рішення далось дуже важко": Дружина Андрія Бєднякова вперше висловилася про їхнє розлучення

неділя, 27 жовтень 2024, 22:25

Дружина українського шоумена Андрія Бєднякова – акторка Анастасія Коротка – вперше прокоментувала їхнє розлучення, передають Патріоти України. На своїй сторінці в Instagram Анастасія підтвердила слова чоловіка й зізналася, що більше вони не разом. Вона...

А ви це знали? Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

неділя, 27 жовтень 2024, 17:07

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...