Живе на розкішній віллі: Стало відомо, де Путін переховує свою коханку Аліну Кабаєву

Ще місяць тому в західній пресі з'явилася інформація про те, що Путін придбав своїй коханці та матері своїх дітей Аліні Кабаєвій нерухомість у Туреччині, передають Патріоти України.

Видання Daily Mail тоді повідомляло, що ізраїльський бізнесмен російського походження Леонід Невзлін, який є колишнім співвласником розореного кремлем нафтового гіганта ЮКОСу і, відповідно, одним з головних ворогів Путіна, до якого в нього особисті рахунки, розповів, що нещодавно у Аліни Кабаєвої з'явилося два розкішних будинки в Туреччині. Нерухомість була оформлена в Туреччині через посередника та близького помічника президента країниРеджепа Ердогана.

А днями колишній однокурсник та радянський розвідник Юрій Швець у своєму черговому відео на YouTube заявив, що достовірні джерела розповіли йому про те, щоАліна Кабаєва справді придбала віллу у Туреччині та живе зараз там.

Нагадаємо, раніше багато хто думав, що Кабаєва ховається в Європі. Але також бачили ексспортсменку на деяких заходах у Москві та Сочі. Весною коханка фюрера з'явилася на фестивалі художньої гімнастики "Аліна", який відбувся у московському спорткомплексі "ВТБ Арена". А на початку літа Аліна відвідала тренувальні збори в Сочі, організовані її благодійним фондом. До цього у ЗМІ активно обговорювали, що спортсменка живе у Швейцарії з дітьми.

"Був час, коли я розмірковувала стати монахинею": Колишня дружина Віктора Павлік знайшла своє кохання

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:30

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка Лариса Созаєва зізналася, що після смерті сина та розлучення розмірковувала над ідеєю піти в монастир. Проте згодом вона вирішила, що не знайде спокою в служінні Богу, та вирішила шукати кохання на с...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...