Живе в одному будинку зі Златою Огнєвіч: Дмитро Шевченко з "Холостячки" розповів про нову дівчину (фото, відео)

Після відмови Злати Огнєвіч на шоу "Холостячка-2" Дмитро Шевченко недовго залишався сам: фіналіст романтичного реаліті більше не заперечує, що його новим коханням стала співачка та учасниця першого сезону "Холостяка" Катерина Шеффер. У YouTube-проекті "Невинна" Шевченко розповів про стосунки з дівчиною та її реакцію на відверті сцени з Огнєвіч, передають Патріоти України.

Дмитро побачив Катерину у Facebook, після чого вирішив їй написати та запросити на зустріч. Перші побачення виявилися вдалими, тому Шевченко покликав дівчину на тренування з боксу. "При першій зустрічі було відчуття, що я давно її знаю. Не було напруження і думки про те, що сказати, що зробити, чи правильно я поводжуся. Була легкість у спілкуванні, і це мені сподобалося", - розповів він.

За умовами проекту "Холостячка" Дмитро не міг з'являтися з новою пасією у громадських місцях. Через це парі доводилося ховатися у закритих залах ресторанів та проводити час удома. Шевченко зізнався, що 3 останні випуски "Холостячки-2" він дивився разом з Катериною, і це стало випробуванням для їхніх стосунків. В останніх епізодах шоу між Златою та Дімою було багато пікантних моментів, які не сподобалися Шеффер.

"Я думаю, їй можна пам'ятник уже ставити. Вона погано реагувала. Я з півпогляду розумів, намагався або переключити, або відволікти. Але наступного дня прилітали. Каже: "Ага, це ми вчора пропустили", - згадує Шевченко.

До речі, Шеффер живе в тому ж будинку, що й Злата Огнєвіч. Катерина самостійно виховує сина, і Дмитро вже знайшов із хлопчиком спільну мову. "Зустріч із дитиною відбулася несподівано. Я стояв на вулиці і чекав на свою дівчину, і тут вона мене покликала. Я підходжу, а вона стоїть з дитиною, - розповів учасник "Холостячки". - Якщо з сином познайомила, для мене це вже вважається серйозними намірами. Думаю, що дівчина не знайомитиме дитину аби з ким. Для мене дитина - не перешкода. Це маленький друг, з яким я вибудовую відносини".

Також Дмитро зізнався, що давно хоче власних дітей, і для нього вже не має значення, хлопчик це буде, чи дівчинка.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...