"Зі мною такого ніколи не траплялось!": Продюсер Кондратюк потрапив у неприємний інцидент через ураган у США (фото)

Музичний продюсер Ігор Кондратюк опублікував в Instagram пост, в якому розповів, що під час урагану в США на його машину впало дерево, повідомляють Патріоти України.

Так, шоумен зараз відпочиває в Темпі (Арізона). За його словами, 17 серпня в цьому регіоні був сильний ураган. "Дуже сильний, я такого в своїй біографії не пам'ятаю. Біля готелю, де ми живемо, цей шторм призвів лише до одного інциденту: дерево впало на автомобіль. Але це було моє орендне авто! На щастя, автомобіль не постраждав. І застрахованим він був по повній... А я ще вчора радів, що поставив машину в тінь", - написав Кондратюк.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...