Зірка Голлівуду розповіла про свою боротьбу з останньою стадією раку і показала, як наразі жахливо виглядає (фото)

Зірка серіалу «Беверлі-Хіллз 90210» і «Зачаровані» Шеннен Доерті вже кілька років відчайдушно бореться з раком молочної залози. У 2017-му у актриси наступила ремісія, проте в минулому році хвороба повернулася в четвертій стадії, повідомляють Патріоти України.
Вчорашній пост в своєму Інстаграмі Доерті присвятила Місяцю боротьбу з раком молочної залози, який щорічно проходить в жовтні. Зірка опублікувала пару фотографій, назвавши їх «Моя подорож від спочатку поставленого діагнозу до рецидиву». Фото були зроблені кілька років тому, коли Шеннен проходила хіміотерапію після мастектомії, і розповідають про її непрості будні.

"Чи красиво це? Ні, але зате правдиво. Я сподіваюся, це допоможе людям стати більш освіченими і дізнатися, як насправді виглядає рак. Сподіваюся, що таким чином я змотивую людей проходити регулярні обстеження, робити мамограму, долати свій страх і дивитися йому прямо в очі. У 2015 році мені поставили діагноз - рак молочної залози. Я перенесла мастектомію, а потім хіміотерапію і опромінення. Після хіміотерапії у мене часто були кровотечі з носа. Не впевнена, що хто-небудь з вас проходив через таке. Я дуже сильно втомлювалася, а кумедні піжами піднімали мені настрій. Я виглядала безглуздо, але так я могла посміятися над собою. Саме гумор допоміг мені пройти через те, що здавалося неможливим. Я сподіваюся, ми все знайдемо привід посміятися над, здавалося б, неможливими речами", - звернулася Доерті до своїх підписників.

Минулого місяця Шеннен також розповідала про своє життя з раком на останній стадії. Актриса зізналася, що відчуває відповідальність перед людьми, коли публічно говорить про свою хворобу і закликає всіх уважніше ставитися до свого здоров'я. При цьому в реальному житті, під час спілкування з чоловіком і друзями, Доерті не так вже й часто згадує про хворобу.

Доерті стверджує, що зараз насолоджується життям: проводить час з друзями та сім'єю і займається роботою. У минулому році Шеннен зізнавалася шанувальникам, що хоче підготуватися до свого відходу і записати для близьких відеозвернення. Актрисі складно приступити до цього процесу, тому що поки вона не відчуває, що її місія на землі закінчена.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....