Зірка латиноамериканських серіалів отримала російське громадянство

Аргентинська співачка і актриса Наталія Орейро і її син отримали російське громадянство, документи на яке вона подала торік. Про це повідомили на сайті офіційних правових актів РФ, передають Патріоти України.

25 жовтня стало відомо, що президент РФ Володимир Путін підписав указ про натуралізацію 44-річної Орейро і її сина Мерліна від лідера рок-групи Divididos Рікардо Мольо.

Про плани Наталії Орейро отримати громадянство РФ стало відомо в 2020 році. За її словами, вона захотіла це зробити після виступу на російському телебаченні.

Незабаром вона заявила, що подала в посольство Росії в Аргентині документи на натуралізацію. При цьому співачка неодноразово зізнавалася, що не збирається жити в РФ - її крок є даниною поваги її російським шанувальникам. Зазначимо, що тепер у 44-річної зірки 2000-х є вже три паспорти: іспанський, уругвайський і російський.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...