Зірка "Папанек" розлучилася з чоловіком

Ольга Лук'яненко

Відома акторка театру та кіно, зірка серіалу «Папаньки» Ольга Лук'яненко (Атанасова) розлучилася з чоловіком після дев'яти років шлюбу. Пара вже не живе разом, але зберегла дружні стосунки і разом виховує 8-річну доньку Адель. За словами акторки, п'ять місяців вони з чоловіком Сергієм переживали непростий період, але все ж вона прийняла остаточне рішення, зазначають Патріоти України.

«Ми з Сергієм розійшлися. У нас був непростий період, скажімо так, 5 місяців і рішення прийшло 2 місяці тому. Зараз ми не живемо разом», — зізналася акторка в інтерв'ю YouTube-каналі DOROTYE.

Причини розлучення Ольга уточнювати не стала. Каже, що дочка залишилася жити з нею. Але Сергій допомагає виховувати дитину.

«Все чудово. Він живе не далеко. Відвозить її до школи. Всіляко підтримує», — сказала 36-річна акторка.

Нагадаємо, Ольга є акторкою театру та кіно. Популярність їй принесли ролі в серіалах «Кадетство», «Моя прекрасна сім'я» і «Вовчиця». Також вона знімалася у фільмах «Любов сліпа». Серед її кіноробіт можна виділити ролі в картинах «Вітряна жінка», «Добрі наміри», серіал «Папаньки».

Ще будучи студенткою, Ольга почала грати в театрі «На Лівому березі Дніпра». У 2005 році отримала приз «Київська Пектораль» в номінації «Кращий дебют року» за роль Джульєтти у виставі Олексія Лисовця «Ромео і Джульєтта».

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...