Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту.

Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і чорну вставку з драпуванням і золотим кільцем. Під вбранням не було бюстгальтера.

Джессіка похизувалася спокусливою фігурою і пишними сексуальними грудьми.

Образ дівчина доповнила золотими босоніжками на шпильках. Вона зібрала волосся у високий хвіст, випустивши спереду пасма, у макіяжі зробила акцент на пишних віях, прикрасила вуха сережками-цвяшками, а руки – браслетами і каблучками. Молочний манікюр і білий педикюр завершили лук Гейл.

Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

субота, 17 серпень 2024, 16:10

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту. Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і ...

"Побутовий алкоголізм побудований на тому...": Відомий український співак-воїн розповів про свою депресію

субота, 17 серпень 2024, 11:37

Відомий український музикант, фронтмен гурту O.Torvald, військовий Женя Галич розповів про свою депресію, яка розпочалася в нього на початку повномасштабного вторгнення. Артист поділився, що депресію він запивав алкоголем, передають Патріоти України. З...