Зірка "Щасливих разом" заявила, що готова разом із сином їхати на війну, щоб вбивати українців

Російська актриса Наталія Бочкарьова, більш відома як Даша Букіна з серіалу "Щасливі разом", вже не така популярна як раніше. Як зізнавалася актриса, під час виходу серіалу вона могла заробляти до 10 тисяч доларів за зміну. Зараз же їй залишається тільки мріяти про це, передають Патріоти України.

Як йдеться в ефірі телеканалу FreeДОМ, щоб хоч якось оплачувати своє існування вона вирішила їздити в тимчасово окупований Крим. Там вона виступає на виставах. Крім того, актриса неодноразово відвідувала Донецьк і Луганськ.

"Хочу сказати велике спасибі президенту Путіну, що зараз можна проїхати на Донбас. Ми заїжджали в храм, де помолилися Богу і сказали: "Спасибі, що не розбомбили"", - сказала в одному з інтерв'ю Бочкарьова. З Богом у серці Наталя рекламує війну в Україні. Вона закликала об'єднатися заради миру - миру без неонацистів.

"Росіяни - жалісливі люди. Під час Великої Вітчизняної ми тоді не добили, а зараз всі злочини мають бути покарані", - продовжує свою риторику пропагандистка Кремля. Крім того, підпала ''зірка'' говорила про те, що її 16-річний син є кадетом. І твердить, якщо ''кровінушку'' закличуть вбивати українців, вона поїде разом з ним - пройде медичні курси і відправиться на фронт.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...