Зірка "Жіночого лікаря" вдруге став батьком і показав перше фото новонародженого малюка

Відомий український актор, зірка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя", який зіграв Юрія Сердюка, Олексій Нагрудний вдруге став батьком, передають Патріоти України.

У зірки народився другий син, якого назвали Євгеном. Радісною звісткою поділилася дружина актора, кастинг-директорка Світлана Горошкова, в інтерв'ю для рубрики "ЖВЛ представляє".

Світлана також поділилася фото чоловіка з новонародженим сином у палаті. На зображенні знаменитість ніжно пригортає новонародженого малюка до себе й усміхається. До слова, народжувала дружина Нагрудного в одному з київських пологових центрів. За її словами, пологи минули чудово, а поруч завжди був коханий, який у всьому допомагав.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....