Зірки й колючий дріт: Ані Лорак захейтили через колготки дочки за 6 тисяч гривень (фото)

Опальна співачка Ані Лорак з'явилася в ефірі російського шоу "Модний вирок" разом зі своєю 10-річною дочкою Софією, яка не так давно "відзначилася" матюками під час відпочинку з батьком. Дівчинка засвітилася у вельми дивному вбранні, але особливої уваги отримали її колготки, передають Патріоти України.

Дочка Лорак з'явилася на шоу в колготках, які імітують тату з "тюремною" символікою. На ногах 10-річної дівчинки зірки й колючий дріт виглядали досить безглуздо. Сама Лорак не поспішає хвалитися нарядом дочки у своєму Instagram, а ось російський співак Філіп Кіркоров показав фото з Софією у себе на сторінці.

Вся річ у тому, що колишній чоловік Пугачової подарував для своєї дочки Алли-Вікторії цілий випуск шоу "Модний вирок", куди й були запрошені Лорак з 10-річною Софією. Сама співачка виглядала стримано, а ось "тюремні" колготки її дочки відразу ж помітили в мережі.

"Життя злодіям?", "Що на ногах у Софії, це ж зірки тюремні!", "Ані, як ви могли таке допустити", "вона занадто мала для такого жаху", - користувачі захейтили Лорак через колготки її дочки.

"Тюремні" колготки, до речі, коштують зовсім недешево. Ця деталь гардеробу була створена модним брендом Vetements. Колготки можна знайти на сайтах офіційних представників бренду за 214 євро (понад 6 тисяч гривень).

Висока ціна, дорослі тату і "тюремна романтика" - колготки, які одягла дочка Лорак, викликали в мережі бурхливі суперечки. Користувачі пишуть, що дівчинці не варто гнатися за трендами й постаратися ще хоч трохи насолодитися своїм дитинством.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...