Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

59-річна Моніка Беллуччі

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом.

Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокрема, 59-річна Беллуччі приміряла декілька образів.

Перед об'єктивами фотокамер акторка позувала в елегантній чорній обтислій сукні, яка вдало підкреслювала її пишний бюст та струнку фігуру.

Також знаменитість показувалася у доволі екстравагантному образі з піджаком та капронових колготках з масивним візерунком.

Окрім того, Моніка Беллуччі позувала у вечірній довгій сукні, яка оголяла її спину та додавала ніжності образу акторки.

Зірці кіно у коментарях під фото написали чимало компліментів. Прихильники оцінили природну красу артистки та зазначили, що вона неабияк вродлива: "Ви є символом природної краси", "неймовірно вродлива", "ви неабияк елегантні та гарні".

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...