Злата пролетіла? Фіналіст "Холостячки" Шевченко закрутив роман після закінчення шоу (фото)

Фіналіст романтичного шоу "Холостячка-2" на телеканалі "СТБ" Дмитро Шевченко завів роман після закінчення проєкту. Українські ЗМІ повідомляють, що новим захопленням спортсмена могла стати дівчина зі знімальної команди, передають Патріоти України.

Видання УНІАН опублікувало фотографію з ймовірною обраницею учасника, яка заявила, що Діма часто її дратував, проте вона готова пробачити йому усе за одну посмішку. Сам Шевченко заінтригував підписників романтичними кадрами з відпочинку в спа.

Раніше фіналіст по дорозі до Києва зі Львову розповідав, що в столиці його "чекає кохання", але це виявилася не Злата. Згодом в мережі з'явився кадр, на якому Дмитро обіймає загадкову дівчину.

Вона опублікувала кадр в Instagram-stories, заінтригувавши підписників чуттєвим підписом. "Як же ти дратував мене іноді.Але за цю посмішку пробачаю тобі усе. Кохай!", – звернулася дівчина до "холостяка".

Пізніше Дмитро повідомив фанатам, що його серце знову зайняте, не розсекретивши ім'я нового романтичного захоплення.

Фіналіст проєкту опублікував короткі відео, на яким можна помітити, що спортсмен відпочиває з коханою, влаштувавши "лазневий день". На одному з кадрів дівчина закинула ногу на чоловіка, в той час як він ніжно її гладив.

Згодом Шевченко видалив цю stories, проте уважні підписники помітили жіночий силует у відображенні скляних дверей.


Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...