"Злі пасажири, поліція і штраф": Українська співачка спровокувала скандал у тролейбусі (відео)

Анна Трінчер влаштувала скандал в одному з київських тролейбусів. Українська співачка і актриса голосно співала в тролейбусі. Це не сподобалося пасажирам і контролеру. Відео свого співу Трінчер опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.

На відео видно, що хлопець дівчини скандальний блогер Олександр Волошин влаштував їй квест, завданням якого було заспівати в громадському транспорті. Пасажири це не оцінили і навіть викликали поліцію.

"Те, що відбувалося в маршрутці - це треш. Мій найстрашніший сон. Багато людей, злий контролер, поліція, штраф", - написала артистка під відео.

Користувачі мережі зазначили, що у нас дуже злі люди.

  • Які злі люди ... це ж круто послухати в маршрутці класні пісні, ще й наживо;
  • Чого ж поліцію то відразу, порушення немає ніякого, ох вже бабусі ці;
  • Ось чому люди такі агресивні? Не розумію їх... Я б на їх місці просто так стрибала від щастя просто;
  • Видно ж, що хлопець влаштував сюрприз дівчині, ну або приємність, навіщо бабусі все псують, ну жесть, я б поплескала;
  • У нас таке гі*но іноді твориться в громадському транспорті, і ніхто жодного разу нікого не викликав, а тут пісню заспівала і викликали, що за фігня, де справедливість взагалі??? Де вони, коли реально потрібні???
  • Ще раз доводить те, що бідні люди - злі люди, тому і бідні.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...