Змінила зачіску та підбрала елегантний ансамбль: Українці обговорюють новий образ Олени Зеленської (фото)

Олена Зеленська відкрила Форум молодих лідерів на щорічній Ялтинській європейській стратегії. Для зустрічі з молоддю перша леді вибрала діловий ансамбль у контрастних тонах, але особливої уваги заслуговує зачіска, яка ідеально вписалася в образ. Фотографії з заходу дружина президента України опублікувала в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Публікація зібрала понад 16 тисяч лайків, а в коментарях обговорюють вибір наряду.

Зеленська з'явилася на зустрічі в брючному костюмі темно-синього кольору, який поєднала з блузою молочного відтінку. Строгий наряд вона доповнила човниками на невисокому каблуці та сережками з перлинами.

Особливою деталлю образу стала нова зачіска. Перша леді відмовилася від звичного проділу та уклала волосся назад, з боків прихопивши шпильками. Фоловери назвали укладку гармонійною та ідеальною для даного лука.

У підписі до знімків Зеленська поділилася емоціями від зустрічі з молодим поколінням "амбітних і небайдужих до України людей".

"Рада була стати частиною події і виступити на майданчику, де новим поколінням надають можливості для творення майбутніх змін", - написала перша леді.

"Без молоді не може розвиватися й існувати країна. Молодь України - це кисень, яким вона дихає. Без молоді життя країни зупиняється", - наголосила дружина президента.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...