Змушений через хворобу носити перуку шоумен Андрій Малахов розплакався під час ефіру

Під час запису дебютного випуску нового телевізійного шоу Малахов не зміг упоратися з емоціями, передають Патріоти України.

Це сталося на тлі чуток про смертельну хворобу, з якою, за чутками, бореться Андрій Миколайович. 49-річний російський телеведучий Андрій Малахов розплакався під час ефіру. Це сталося напередодні під час запису пілотного випуску нового шоу «Сьогодні п’ятниця». У студії зібралися популярні в 90-х роках музиканти, які розповіли свої історії і виконали композиції, що колись гриміли на всю країну. Так, гурт «Різдво» представив хіт «Ти знаєш, як хочеться жити».

У цей момент змушений носити перуку Малахов (в Інтернеті ходять чутки, що він приховує тяжку хворобу) не зміг упоратися з емоціями. «Андрій Малахов не стримав сліз, коли творець гурту „Різдво“ Геннадій Селезньов співав: „Ти знаєш, так хочеться жити, насолоджуватися сходом багряним. Жити, щоб просто любити всіх, хто живе з тобою поруч. У цей момент гості студії згадували своїх рідних та близьких. Селезньов і сам ридав після номера, розповівши щиру історію створення пісні», — повідомляє кореспондент газети «КП», який був присутній під час запису.

Що ж до найведучого, то 11 січня він відсвяткує ювілей — 50 років. Малахов справить день народження на тлі тривожних чуток, які дедалі активніше циркулюють в Інтернеті. Багато хто вважає, що зміни у зовнішності «Андрія з привітом» (який не тільки змушений носити перуку, а й сильно погладшав) свідчать про те, що він бореться з якоюсь серйозною недугою.

Проте подібні плітки, схоже, йдуть лише на користь рейтингам. Так, за даними Mediascope, останній випуск передачі «Привіт, Андрію!» дивилися 17,2% всіх телеглядачів, які в цей момент перебували біля екранів, це дуже високий показник. Тому не дивно, що керівництво «Росії 1» вирішило задіяти Малахова ще в одному проекті. До речі, окрім інших, там з’явиться і улюблений росіянами музичний критик Сергій Сосєдов.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...