Знайомі давно, спочатку були просто друзями: Подробиці роману Юлії Мендель і Павла Кухти (фото)

ЗМІ з'ясували подробиці стосунків колишньої пресс-секретарки президента України Володимира Зеленського Юлії Мендель та екс-заступника міністра розвитку економіки Павла Кухти. Інформатор, близький до пари розкрив, що закохані спілкувалися задовго до розлучення політика з дружиною Катериною. Відповідний коментар пролунав в розмові з журналістами видання "Сегодня", передають Патріоти України.

Виявилося, що пара познайомилася 5 рокв ітому, в 2017-му. "Вони знайомі давно. Коли Юлія була речником президента в 2019 році, Павло став першим заступником міністра економіки. Через це вони багато спілкувалися по роботі, але оскільки Павло був одружений, а Юлія – у відносинах, спілкування було дружнім", – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформації, наданій джерелу, романтичні почуття між публічними особами почали зароджуватися наприкінці минулого літа. Остаточно їхнє оточення запідозрило про стосунки між колишніми колегами на день народження Юлії Мендель, 3 вересня.

Пара довго приховувала почуття від широкої аудиторії"Тоді Павло прилетів до Юлїї на день народження, вона була за кордоном. Тоді ж стало відомо, що він розлучається зі своєю дружиною. Там уже все було зрозуміло", – згадав співрозмовник видання. Проте, зі слів близького в політичному колі до пари інсайдера, для широкої аудиторії роман між молодим людьми продовжував залишатися таємницею.

Колишня пресс-секретарка Володимира Зеленського почала натякати на стосунки в кінці минулого року. В її Instagram час від часу з'являлися фотографії з квітами та руками невідомого кавалера.

Журналістка розповідала, що хвилюється через негатив, спрямований на неї, адже він може перейти на публічного обранця. ЗМІ з власних джерел з'ясували, з ким саме крутить роман Юлія Мендель, проте офіційного коментаря пара довго не давала. Нагадаємо, що політик не надто розповсюджується про своє особисте життя. Однак, на сайті Wikipedia сказано, що він одружений та виховує дочку на ім'я Ярослава.

Павло прилетів до Юлїї на день народження

Джерело: Сегодня

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...