Знайшли мертвою у ванній кімнаті: Відома південнокорейська співачка померла при загадкових обставинах

Південнокорейська співачка Пак Бо Рам (Park Bo Ram) померла при загадкових обставинах. 30-річну дівчину, яка активно розвивала карʼєру та не скаржилася на здоровʼя, знайшли без дихання в будинку друзів передають Патріоти України.

Смерть артистки, яка була зіркою телевізійних конкурсів у своїй країні настала у вівторок, 11 квітня. Це підтвердила її звукозаписна компанія в Південній Кореї.

Наразі поліція з'ясовує обставини трагедії та причину смерті. Відомо, що вона була на приватній вечірці з двома іншими друзями і втратила свідомість у ванній кімнаті.

Свідки розповіли правоохоронцям, що артистка вийшла до вбиральні приблизно о 21:55. Коли дівчина не повернулася, один з присутніх пішов перевірити, як вона, і знайшов подругу схиленою над раковиною. Очевидці спробували зробити Пак Бо Рам штучне дихання, але марно.

Повідомляється, що зірка працювала над новими піснями, і новина про те, що виконавицю знайшли вдома без ознак життя стала неочікуваною для тих, хто її знав.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...