Знамениті сироти: ТОП-5 зірок, які виросли в дитбудинках - у це важко повірити

У зірок по-різному загартовується характер: хтось у дитинстві потерпав від знущань, а комусь довелося пройти у дитбудинку "школу життя", зазначають Патріоти України.

Про останніх і поговоримо. Вихованців інтернатів випробовування не зламали, а навпаки, зробили сильнішими. Ці діти, як правило, дорослішають раніше за однолітків, оскільки змалку бачать життя як є, без прикрас.

1. Коко Шанель

Легенда світу моди мала непросту долю. Її мама померла, коли Коко виповнилося 11 років. Після чого батько не хотів брати на себе виховання одразу шістьох дітей. Аргументував це тим, що не був одружений з їхньою мамою, тож займатися малюками – не його прямий обов'язок. Він віддав синів родичам, а доньок – у дитбудинок при монастирі. Оскільки Коко залишилася сиротою при живому батьку, вона до кінця життя не любила згадувати про своє дитинство.

Дівчинка ненавиділа уніформу, яку доводилося носити в інтернаті, тож мріяла вирости й почати шити вишуканий одяг для жінок. З часом їй вдалося не просто стати модельєром, а й зробити переворот у світі моди – завдяки Шанель дівчата вже не носять корсети та сміливо одягають костюми й маленькі чорні сукні.

2. Юрій Шатунов

Радянський співак та лідер гурту "Ласковый май" став сиротою при живих батьках. Батько Шатунова покинув родину, а мама стала зловживати алкоголем, і вже не цікавилася розвитком сина.

До 12 років вихованням Юрія займалися його родичі, та зрештою він опинився в інтернаті. Там він знайшов захоплення, яке потім повністю змінило його життя – співи. З часом про унікальні вокальні дані артиста дізнався увесь СРСР. Хітами стали пісні "Білі троянди", "Сива ніч" і "Дитинство".

3. Пірс Броснан

Тато майбутньої зірки розвівся з дружиною, коли сину виповнився всього один рік. В результаті мати не хотіла самостійно виховувати Пірса, тож віддала його своїм батькам. Через короткий час їх не стало, тож хлопчика дядько й тітка відправили у дитбудинок при римсько-католицькій церкві – у "Школу братів Христа". Там часто "з виховною метою" практикували тілесні покарання й привчали дітей до аскетизму в усьому.

Така доля неабияк "загартувала" характер Пірса, тож ставши дорослим він вирішив кардинально змінити своє життя. Йому вдалося підкорити голлівудський кінематограф. Найуспішніші фільми з його участю – "Штучний інтелект. Доступ необмежений", "Як викрасти діамант", "Привид", "Помри, але не зараз". Ледь не в кожній кінострічці актор отримує головні ролі.

4. Мерілін Монро

Батько Мерілін пішов від її матері відразу після народження доньки. Певний час мама виховувала Монро, але психічне захворювання завадило якісно виконувати свої обов'язки. Згідно з рішенням лікарів, мати відправили до психлікарні, а Мерілін – у сирітський притулок. Тут майбутній акторці було несолодко – над нею постійно знущалися. У 16 років Монро вийшла заміж, щоб ніколи не повертатися до дитбудинку. З часом цей шлюб розпався.

5. Ані Лорак

Справжнє ім'я артистки – Кароліна Куєк. Усе своє дитинство вона провела в дитбудинку. Батька зірка ніколи не бачила, адже він пішов із сім'ї, коли її мама була вагітною. Загалом у жінки було троє дітей – одна донька та двоє синів. Вона не в змозі була самостійно забезпечувати родину, тож усіх віддала в інтернат. Саме там Кароліна почала проявляти артистизм – брала активну участь у пісенних конкурсах.

У 1992 році на музичному фестивалі Кароліну помітив продюсер Юрій Фальоса, з яким вона підписала контракт. З цього моменту життя зірки змінилося.

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...