Знову одружений: Розсекречено ще одного коханця Аліни Кабаєвої, яий працював у силових структурах

Особисте життя олімпійської чемпіонки Аліни Кабаєвої - коханки президента РФ Володимира Путіна і матері 4 його дітей, завжди була оповита таємницею, передають Патріоти України.

До зустрічі з диктатором Аліна з 2002 по 2006 рік зустрічалася з капітаном міліції Давидом Муселіані (1969 року народження). Він працював заступником начальника по роботі з особовим складом ОВС "Пресненське" міста Москви і був одружений, пише gala.fr.

Чоловік задаровував Аліну дорогими подарунками. Зокрема, він підніс їй автомобіль. Під час розслідування про те, де Кабаєва взяла таку розкішну річ, і спливла інформація про те, що Муселіані одружений і у нього є діти. Пізніше чоловік розлучився, але з Кабаєвою вони розлучилися в 2006 році.

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...