Знову порушили королівський протокол: Принц Гаррі та Меган Маркл показали новий портрет

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл опублікували два нових портрети. Це сталось через кілька днів після того, як свій портрет опублікувала королівська родина.

Як пише видання Page Six, світлини подружжя були зроблені за три дні до смерті Єлизавети II, – 5 вересня на саміті One Young World у Манчестері.

На першому фото принц Гаррі з легкою усмішкою стоїть трохи позаду Меган у класичному костюмі та світлій сорочці. Маркл натомість одягнула червоний штанний костюм з шаллю. Її образ доповнювали золоті сережки-кільця та масивна каблучка.

Інша світлина чорно-біла й цього разу у профіль. Знову ж таки, Меган Маркл стоїть попереду принца Гаррі. Як зазначають експерти, на обидвох кадрах порушений королівський протокол, оскільки за ним на передньому плані мають бути чоловіки.

Королівський експерт Том Бауер додав, що після виходу з королівської сім’ї такі портретні фото не властиві принцу Гаррі та Меган. Тому те, що кадри з’явилися, ще й за кілька днів після портрету Чарльза III – свідчить про своєрідну відповідь монаршій родині.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...