Знову разом: Тіна Кароль опублікувала пост в Instagram одночасно з Даном Баланом

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно поділилася серйозною проблемою, несподівано показала журналістам вміст своєї сумочки, яка стоїть 62 тисячі грн. Пост з цим роликом вона виклала в Instagram одночасно з новою публікацією співака Дана Балана, зазначають Патріоти України.

Тіна Кароль показала, що носить в сумочці два телефони, яблуко з власного саду, світловідбиваючий крем, пістолет-розпилювач тону для обличчя, бальзам для губ і нюдову помаду. У неї також лежали гель для брів, масло для нігтів, сухі духи та сережки.

Одночасно з Тіною Дан Балан опублікував в своєму Instаgram нове фото.

У коментарях фоловери похвалили Тіну за відвертість, але деякі знайшли в її пості ще одне підтвердження «незримого зв'язку» між двома артистами — їхні пости вийшли практично в один і той же час.

Можливо, мали рацію ті, хто стверджував про неминучість виходу нового дуету Тіни та Дана?

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...