Знову самотня: Alyona Alyona розлучилася з бойфрендом на День святого Валентина

Українська реп-виконавиця Альона Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, засмутила фанатів сумною звісткою - вона розлучилася зі своїм коханим - тіктокером Денисом Yoxden. Про це вона сповістила не в Instagram де активно веде блог на хвилюючі її теми, а на на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні валентинка виглядає так P. S. Ми з Денисом залишилися люблячими друзями",- написала співачка. До повідомлення про розрив стосунків дівчина доклала зображення червоно-чорного серця з жовто-синім гербом України та написом: "Пишаюся армією! Люблю Україну!" Причини розставаня Савраненко поки не розкриває.

У вересні 2021 року Олена Савраненко вперше представила публіці свого обранця - Дениса Yoxden. Вони жили разом, і співачка не раз говорила про те, як сильні їхні почуття.

Пара навіть провела Новий рік разом з батьками Дениса, привітавши шанувальників в соціальних мережах забавною листівкою в ретро-стилі.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...