Знову збрехала: Королівські експерти виявили в біографії Меган Маркл цікаві нюанси

Експерти королівської сім'ї вважають, що в біографії герцогині Меган Маркл дуже багато всіляких нестиковок, передають Патріоти України.

Один з біографів королівської сім'ї розповів, що коли дружина принца Гаррі давала інтерв'ю Опрі Уїнфрі, то вона кілька разів намагалася переконати глядачів у тому, що нібито й гадки не мала, яке життя її чекає в королівській родині.

Зокрема, в інтерв'ю виданню Мarie Сlaire біограф підкреслив, що колишня актриса постійно говорила, що нібито нічого не знала про королівську сім'ю до того, як познайомилася з принцом Гаррі. Однак біограф зазначає, що існує достовірна інформація про те, що у віці 16 років Меган Маркл була на зустрічі друзів і в їх присутності буквально розридалася, коли стало відомо про загибель принцеси Діани.
Більш того, через кілька днів після загибелі леді Ді герцогиня разом зі своєю подругою переглядала відеокасету, на якій було записане весілля принцеси Діани і принца Чарльза. Це дозволило біографу припустити, що Меган Маркл свідомо обманювала, коли говорила, що їй нічого не відомо про сімейство Віндзорів. Вже з дитинства вона все знала про королівську сім'ю і навіть переживала за родичів свого майбутнього чоловіка.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...