"Знущання - співати про Росію": Пол Маккартні підтримав Україну і відмовився від Back in the U. S. S. R

Легенда світової музики, колишній бас-гітарист і вокаліст групи The Beatles, Пол Маккартні в черговий раз публічно підтримав Україну - цього разу наймасштабнішому британському музичному фестивалі - Гластонбері. Про це повідомляє британське видання Daily Mail, передають Патріоти України.

80-річний легендарний музикант почав свій виступ хітом The Beatles Can't Buy Me Love (цій пісні нещодавно виповнилося 58 років). Ближче до кінця свого довгого сету (2 години 50 хвилин) Маккартні кілька хвилин розмахував українським прапором.

Крім того, як розповіли журналістам джерела з оточення музиканта, він навмисно виключив інший хіт The Beatles ‒ Back in the U. S. S. R ‒ зі свого концерту в Гластонбері і всіх майбутніх виступів.

"Було б знущанням співати веселу рок-н-рольну пісню про Росію. Пол не міг би з чистою совістю її виконувати, коли Росія вчинила так багато злочинів в Україні. Ця пісня користується величезною популярністю у публіки, але враховуючи жахи, що розгортаються в Україні, Пол легко на це зважився", — повідомляють джерела.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...