Зовсім інакша! Оля Полякова показала себе без краплі макіяжу. - фани здивовані (фото)

Українська епатажна співачка та актриса Оля Полякова показала, як виглядає без макіяжу та фотошопу. Вона зняла себе під час процедури в косметолога, передають Патріоти України.

Роликом артистка поділилася на власній сторінці в Instagram-stories. Вона готувалася до зйомок проєкту "Голос країни" на 1+1, очищуючи обличчя за допомогою LED-терапії.

"Сьогодні промо "Голосу". Зараз наведу красу в клініці і буду блищати. Ви вже чекаєте на шоу?", – звернулася Полякова до шанувальників з екрану.

Вокалістка не часто з'являється на публіці без косметики. Щоб відповідати образу епатажної "Королеви ночі", Ольга не шкодує накладних вій та тіней, а також завжди дивує різноманітністю палітри своїх помад.

Проте цього разу вона показала себе природною, чим здивувала фанатів. На опублікованому відео суперблондинка українського шоу-бізнесу демонструє одну зі своїх косметологічних процедур – лежить під лампами із синім світлом.

"Відправляю на зйомки Аватар", – пожартувала знаменитість.

Синє світло ефективно усуває запалення, тому його часто використовують при лікуванні шкіри, схильної до акне. Така терапія бореться з бактеріями і є дієвим методом для лікування висипів, які не реагують на антибіотики.

Коротко про зірку:

  • Оля Полякова – 42-річна співачка, телеведуча, актриса. Родом із Вінниці.
  • У дитинстві закінчила музичну школу за класом фортепіано, потім здобула червоний диплом Вінницького музичного училища культури та мистецтв ім. М. Д. Леонтовича за класом хорового диригування. Також є випускницею Київського національного університету культури за класом естрадного вокалу.
  • Має діапазон голосу в три октави.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...