Зовсім інша! Аліна Гросу кардинально змінила зачіску і викликала фурор серед фанатів (фото)

Аліна Гросу в День Незалежності України привітала своїх прихильників зі святом. Артистка поділилася новою фотографією, справивши враження на фанатів своїм зовнішнім виглядом, передають Патріоти України.

Коли успішна українська співачка з'явилася перед фанатами з довгими кучерями (чи то в перуці, то чи з нарощеним волоссям), її образ припав до вподоби не всім. У той час як одним Аліна Гросу нагадала себе в дитинстві, інші просили виконавицю повернути старий образ. І вона повернула, з невеликими змінами.

В особистому акаунті в Інстаграм зірка, яка почала свою кар'єру ще у віці 4 років, поділилася серією нових фотографій. У кадрі артистка з'явилася в чудовому чорному платті-вишиванці, з прозорими рукавами і квітковою аплікацією.

Але вся увага була прикута до її зачіски. Аліна Гросу зображена в кадрі з елегантно укладеним волоссям кольору пшениці. Після того як артистка зняла нарощене волосся вона, судячи з усього, злегка вкоротила довжину, зробивши подовжене каре.

Виглядала 26-річна виконавиця чудово, завершивши свій образ розкішним макіяжем з акцентом на очах. "Фото щось на ідеальному", "З усіх зірок, Аліночка ви найшикарніша", "Українська красуня", "Красуня яка", "Сукня шикарна, ти красуня", "Ви просто ідеальна", "Мммм красуня вже така жіночна", - пишуть фоловери.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...