Зовсім інша любов: Анастасія Приходько показала старших дітей і зробила цікаве зізнання (фото)

Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно стала мамою втретє, показала милі фото зі своїми старшими дітьми. Крім місячного синочка Луки, у артистки підростають 11-річна дочка Нанна і 5-річний син Гордій, передають Патріоти України.

Знімками знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram. Так, на фото Гордій сидить у мами на колінах і вони ніжно труться носами один об одного. Анастасія зізналася, що любов до синів дещо відрізняється від тієї, що вона відчуває до дочки.

"Сини це зовсім інші емоції, зовсім інша любов, зовсім інші почуття!!! Тепер у мене хлопчик і хлопчик!!! Розкажіть, які почуття у Вас, до доньки і синочка, чим відрізняються? Любов одна! А ось почуття інші", - поділилася багатодітна мама.

Вона також опублікувала забавні і милі фото з донькою Нанною, на яких та ще зовсім малятко. Виконавиця розповіла, як виховує свою дівчинку - на її думку, вона повинна вміти якомога більше і бути самостійною.

"Виховання дівчаток!!! Це напевно постійні переживання за все, треба вчити праці, самостійності, вмінню обходиться в побуті, бути хорошою господинею. Я не з тих хто говорить "для дівчинки головне вийти заміж!" Але якщо вона нічого не вміє, що це буде? Я свою принцесу вчу всьому, і можу сказати що вона відмінний помічник в свої 11 років! А головне що я вчу, так це щоб збувалися її мрії, вона домагалася поставлених цілей, була доброю до оточуючих і ніколи не плакала через дрібниці, і не давала себе в образу! Дівчатка це зовсім інша любов, більш трепетна, відповідальна, бо дівчатка це твоє відображення в майбутньому! І від тебе залежить, яка у неї буде потім сім'я", - зазначила Приходько.

Підписники почали розчулюватися ніжним кадрам і ділитися своїми думками на цю тему в коментарях.

  • Так мило
  • Чудесні
  • Так, хлопчик - це особливий космос
  • У мене синочок і дочка. Любов до них однакова, адже вони кожен день різні. Один день дочка вся ніжна і солодка, а син як їжачок, а на наступний день міняються ролями
  • Настюша, дітки це безцінне, різниці для мами немає і почуття однакові, що до доньки, що до синочка, я думаю так
  • Дуже важлива і цікава тема, дякую що обговорюєте
  • Красотулька
  • Яка чарівна красуня!!!
  • Настюша, я обожнюю твою сім'ю, ти кльова матуся, дітки миленькі, в загальному здоров'я вам всім і Божої благодаті, ви кращі!!!
  • Від батьків залежать і хлопчики і дівчатка і їх сім'ї потім...і навіть все життя далі.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...