Зовсім інша! У мережі з'явилося архівне відео з 21-річною Тіною Кароль та 15-річною Юлією Саніною

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна пригадала свої юнацькі роки та поділилася з шанувальниками архівним відео, передають Патріоти України

На сторінці в Instagram артистка запостила ролик 14-річної давнини. Тоді ще юна артистка брала участь в одному з талант-шоу, де ведучими була зірка-початківець Тіна Кароль, якій на той момент був 21 рік, та співак EL Кравчук.

"Ось ця 15-річна дівчинка з палаючими очима. Чи могла вона знати, що мине 14 років і вона матиме свій успішний гурт? Що вона заспіває в дуеті з Тіною Кароль, якою захоплювалася вже тоді. Що хлопець, який танцює праворуч, стане режисером і зніме для її гурту декілька кліпів. Що хлопець зліва стане засновником однієї з найпотужніших танцювальних шкіл України. Що вона переможе у цьому відборі, а у фіналі програє Міші Марвіну", - підписала відео Саніна.

Виконавиця наголосила, що це унікальне відео, "яке показує, як близько ми ходимо планетою і не знаємо, що чекає на нас попереду".

Цікаво, що саме тоді, 14 років тому, відбулася перша зустріч Юлії Саніної і Тіни Кароль, які з плином часу записали надпопулярний дуетний хіт "Вільна".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...