Зовсім інший! Потап показав себе молодого і худого на фото 20-річної давності

Потап порадував своїх шанувальників архівною фотографією, зробленою близько 20 років тому ще за часів існування групи "Вхід У Змінному Взутті". Репер захопив своїм молодим зовнішнім виглядом, передають Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм успішний український співак і продюсер Олексій Потапенко видав нове фото. У кадрі він постав ще зовсім зеленим, років 19-20. Одягнений Потап в широкі штани кольору хакі і сорочку з коротким рукавом в квітковий принт. Його образ завершують стильні кросівки і шапочка. Разом з ним в кадрі з'явилися колеги по групі ВУЗВ Олександр Стьоганов і Роман Веркулич.

"Вхід У Змінному Взутті #ВУЗВ Стеганов, Веркулич і Я, колишній фан цієї групи, але тут вже учасник. Це 2000 якийсь ..." - зазначив в підписі до публікації Потап.

Група існувала в період з 2000 по 2006 роки і випустила не один хіт. Наприклад, трек "На своїй Хвилі" став саундтреком до фільму "Один за всіх", а пісня "Штольня" стала головною піснею до однойменного фільму-жахів.

Після відходу з реп-групи Потап заснував дует з Настею Каменських, чиї пісні любила і співала вся країна. "Потап і Настя" проіснували аж до 2017 року, після чого колеги, які на той момент вже зустрічалися, кожен пішов своїм шляхом: Потап в ПТП, а Каменських в NK.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...