Зрадників ніде не люблять? Повалій втрачає мільйони в РФ через "українську історію" - ексдиректор Ротару напророчив їй кінець карʼєри

Колишній директор української співачки Софії Ротару Сергій Лавров прокоментував зрив концертів зрадниці України Таїсії Повалій у РФ. Він заявив, що в цьому винне українське походження виконавиці, а російські "патріоти" нібито свідомо ігнорують творчість артистів, які народилися в Україні і продалися за криваві рублі, передають Патріоти України.

Лавров натякнув, що поки Росія веде криваву війну в Україні, народ не ходитиме на концерти Повалій і її карʼєра в РФ фактично закінчена. Такий коментар він дав російським пропагандистам.

Вони зауважили, що за кожен виступ українка отримує 1 млн рублів, а отже, втратила вже 2 млн через два скасованих концерти.

"Частково це сталося через українську історію. Усі чудово розуміють, що вона з України. Зараз наші громадяни налаштовані дуже патріотично. І не розбираються: на чиєму боці Повалій чи та сама Лорак. Розуміють: Україна і все – не хочуть йти на концерт", – заявив промоутер.

Лавров додав, що не дивується зривам концертів виконавиці, оскільки і раніше вона нібито не була відомою в Росії.

"Вона не збирала зали. Завжди, як то кажуть, "три каліки в залі". На моїй пам'яті вона не мала успішних турів. Тому що Повалій ніколи не була зіркою номер 1. Корпоративи в неї були, але трохи. У Повалій є одна пісня, яка пішла в народ – "Одолжила". Все, більше, на мою думку, немає нічого", – резюмував росіянин.

Вочевидь, Повалій не вдасться побудувати карʼєру в Росії та заробити, як вона сподівалася, коли зраджувала Україну. Ймовірно, така доля чекає на всіх українців, котрі залишилися в Росії і підтримали війну.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...