Зрадниця Ані Лорак прилетіла в Україну та прогулялася Києвом в елегантній сукні (фото)

Опальна співачка Ані Лорак прилетіла в Україну та прогулялася вулицями Києва. Фото на тлі столичної архітектури виконавиця опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.

Варто відзначити, що напередодні співачку помітили в аеропорту з донькою, виявилося, що вона прилетіла до рідного Києва.

«Місто натхнення. Ми знову готуємо в турборежимі. Як думаєте, що на вас чекає?» – запитала вона шанувальників у підписі до знімка.


На фото вона позує в елегантній обтислій сукні чорного кольору з відкритими плечима, босоніжках та сонцезахисних окулярах.

«Кароліна, нарешті, ви в Україні», «Дуже хотілося б виступ, швидше б тур Україною», «У вас така фігура», «Чекаємо на концерт у Києві!», «Пісня українською буде синглом?», «Як завжди найстильніша та шалено красива», «Київ – це любов», - відреагували фанати.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...