"Зрадниця" шикує: Ані Лорак у міні-сукні та босоніжках за 30 тисяч гривень засвітилася в Дубаї (фото)

Опальна співачка Ані Лорак виступила з концертом у Дубаї. Після такої події зірка вирішила прогулятися містом в стильному образі, зазначають Патріоти України.

Так, Лорак підібрала чорну міні-сукню з глибоким декольте і босоніжки від всесвітньо відомого бренду Versace. Варто відзначити, що вартість чорних шкіряних босоніжок із золотими ланцюгами сягає майже 32 тисячі гривень.

Крім того, співачка доповнила чорний total-look сумкою-багетом і прикрасою на шиї. Волосся вона розпустила і нанесла легкий макіяж.

"Спасибі, Дубай, за теплий прийом! Скільки ж людей прийшло на концерт. Було круто", - написала співачка.

"Яка ви красива", "Так подобається ваш стиль", "Приголомшлива", "Неймовірно красиве фото", "Богиня", - пишуть шанувальники.


Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...