Зрадила Україну: Українська акторка з п’єси "За двома зайцями" підтримала анексію Херсону

Українська акторка Ружена Рубльова, яка грала у п’єсах "За двома зайцями", "Лісова пісня", "Енеїда" перейшла на бік окупантів. Вона не лише стала директоркою двох навчальних закладів в окупованому Херсоні, а й виступила на "святкуваннях" щодо анексії Херсонської області, передають Патріоти України.

У серпні 2022 року "Народна артистка України" перейшла на бік окупантів, погодившись очолити дві музичні школи в окупованому Херсоні. Про зраду розповіла чинна голова управління культури Херсонської міської ради Світлана Думинська.

Вона зазначила, що Рубльова – "тепер колаборантка, яку поки що не позбавили звання Народна артистка України (яке отримала у 2021 році, – 24 канал), ще збирається і дітей міста навчатиме, як зраджувати Батьківщину. Ганьба неймовірна!".

Телеграм-канал "База зрадників Херсону" повідомив про те, що Ружена Рубльова виступила на концерті в підтримку рашизму, який присвячений анексії українських областей.

Втім, поки Росія вигадує фейкові шоу із "приєднання" українських території, – ЗСУ деокуповують наші землі. Зокрема у новозвільнених Архангелівці та у Миролюбівці ще працюють ЗСУ, триває розмінування, а зачистка від ворога вже майже закінчилася.

Втім, поки Росія вигадує фейкові шоу із "приєднання" українських території, – ЗСУ деокуповують наші землі. Зокрема у новозвільнених Архангелівці та у Миролюбівці ще працюють ЗСУ, триває розмінування, а зачистка від ворога вже майже закінчилася.

Що відомо про Ружену Рубльова

"Українська" актриса театру, музична педагогиня, членкиня Національної спілки театральних діячів України. З 1986 року викладала музику у Херсонському музичному училищі. У 2009 році стала Заслуженою артисткою, а у 2021 – Народною. Від 2022 року – колаборантка і зрадниця України, погодившись співпрацювати з російськими окупантами.

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...

"Три місяці тому": Чоловік MamaRika зізнався, як вони майже розлучилися та що рятує їхній шлюб

вівторок, 23 квітень 2024, 15:56

Український ведучий, гуморист Сергій Середа відверто розповів про подолання кризи у шлюбі зі співачкою MamaRika, яка нещодавно заявила, що вони перебувають на межі розлучення, передають Патріоти України. Як зізнається ведучий в програмі "ЖВЛ", хоч вони...