Зрадили Україну: Нардепи звернулися до Зеленського щодо позбавлення Лорак, Лободи та інших артистів регалій

Комітет Верховної Ради України з гуманітарної та інформаційної політики звернувся до президента Володимира Зеленського щодо позбавлення державних нагород – почесних звань "народний артист України" та "заслужений артист України" ряду артистів. Про це повідомила у Facebook народний депутат України Євгенія Кравчук, яка є членом цього комітету, передають Патріоти України.

У списку - Кароліна Куєк (Ані Лорак), Світлана Лобода, Таїсія Повалій, Микола Басков, Філіп Кіркоров, Ігор Крутий, Володимир Бортко, Василь Горелла.

Як зазначила Кравчук, в час, коли "справжні митці України роблять все можливе, щоб підтримати нашу державу (займаються волонтерством; багато артистів навіть вступили до лав ЗСУ), дехто продовжує продавати свою гідність за криваві рублі, заперечує чи замовчує війну та підтримує агресію проти України". "Ці люди не матимуть жодних почестей в Україні не лише на людському рівні, а й офіційно", - наголосила депутат.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...