"Зрадив команду": Продюсер розкрив, як Винник у багажнику авто тікав з України від війни

Український продюсер Вадим Лисиця вперше розкрив деталі, як співак Олег Винник тікав з України під час повномасштабної війни, передають Патріоти України.

Зокрема, після резонансного допису колишнього наставника виконавця Олександра Горбенка, в Мережі спливає дедалі більше подробиць про співака. У коментарі у Facebook Вадим Лисиця розкрив, як Винник тікав з України наступного ж дня після початку повномасштабної війни. За словами продюсера, співак перетнув кордон як боягуз. Він нібито ховався в багажнику автівки, за кермом якої була дружина Горбенка.

Ба більше, Вадим Лииця також заявив, що у співака є алкогольна та наркотична залежність. Саме це він нібито поставив на перше місце, а не свою кар'єру, тим самим підставивши Горбенка та команду.

"Він обрав бухло та кокс (кокаїн – прим. ред.). Зрадив продюсера та всю команду. У багажнику машини, за кермом якої була дружина Саші, 25 лютого 2022 року як боягуз перетнув кордон", — приголомшив Вадим Лисиця.

Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

субота, 17 серпень 2024, 16:10

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту. Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і ...

"Побутовий алкоголізм побудований на тому...": Відомий український співак-воїн розповів про свою депресію

субота, 17 серпень 2024, 11:37

Відомий український музикант, фронтмен гурту O.Torvald, військовий Женя Галич розповів про свою депресію, яка розпочалася в нього на початку повномасштабного вторгнення. Артист поділився, що депресію він запивав алкоголем, передають Патріоти України. З...