Зроблять те, чого ніколи не робили вдвох: Олена Кравець розповіла, як святкуватиме 45-річчя і річницю шлюбу із чоловіком

Українська гумористка та акторка Олена Кравець у 2021 році матиме дві важливі події: день народження і річницю весілля з коханим. Зірка розповіла, як хотіла б відсвяткувати ці дати, передають Патріоти України.

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець святкує день народження 1 січня, тож цього дня у неї подвійне свято. Всіх друзів і близьких вона збирає під вечір.

Олена Кравець про святкування важливих дат

Гумористка розповіла, що любить душевні святкування дня народження. Тому 45-річчя вона планує провести саме так.

"Я до слова "ювілей" ставлюся не дуже, в мене якісь асоціації, наче якийсь ресторан з минулого. Я дуже хочу, щоб ми змогли зібратися всі разом і посидіти, поспівати пісні під гітару", – поділилась Олена Кравець.

Також у 2022 Олена Кравець разом з чоловіком святкуватиме 20 річницю шлюбу. Вона розповіла, як мріє відсвяткувати важливу дату. "Я зараз загадаю на всю країну, ми жодного разу нікуди не подорожували вдвох. Будь ласка, чоловіче мій, удвох", – зізналась акторка.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...