"Зробила це навмисно": Тоня Матвієнко зізналася, куди пішла працювати під час війни

Популярна виконавиця Тоня Матвієнко зізналася, що окрім співочої кар’єри, має ще одну роботу. Співачка працює викладачкою в одному з київських вишів.

"Пішла працювати викладачем в університеті, – розповіла Тоня Матвієнко в інтерв’ю OBOZ.UA. – А на вихідні зазвичай десь їду з концертами – багато з яких благодійні. Дуже себе загрузила, і в якійсь мірі, зробила це навмисно, що хоч трошки відволікатися від тяжких думок".

Артистка каже, що на її рішення зайнятися викладацькою кар’єрою вплинуло в тому числі те, що під час війни артистам стало набагато важче заробляти гроші: "Живемо тепер в другій реальності – під час війни. Маємо думати про гроші, які треба не лише на себе заробляти, а хлопцям на дрони збирати. Звичайно, зараз стало важче з заробітками. Чого, думаєте, я пішла викладати?

Хоча ця робота дуже цікава. Я взагалі люблю людей. І спілкуватися теж люблю. Студенти кажуть, що я дуже добра викладачка – мені приємно. А співами зараз багато не заробиш. І майже у всіх артистів така ситуація. Я думаю, що більше живуть з прослухованням пісень на музичних платформах. Не з концертів".

"Це ж справжня пожежа!": Оля Полякова розсекретила свою вагу і в купальнику похизувалася стрункою фігурою

п’ятниця, 5 липень 2024, 6:22

Українська співачка Оля Полякова розсекретила свою вагу та похизувалася стрункою фігурою в купальнику, передають Патріоти України. Виконавиця зізналась, що її зріст становить 180 см. За словами артистки, нині в неї ідеальна вага, як для параметрів. Заг...

Навколокіношні плітки назвали нового фаворита на роль культового шпигуна: Наступного Джеймса Бонда може зіграти зірка "Бріджертонів"

четвер, 4 липень 2024, 22:30

Мужній та благородний красень поверне нотки інтелігентного аристократизму в культовий образ, за котрими вже скучив глядач. Адже з 2006 року роль формував більш брутальний і зовні холодний Денієл Крейг. Бондіана, як вважалося раніше, отримає нового акто...