"Зробили графік": Зірка "Супермоделі по-українськи" Маремуха натякнула на розлучення з чоловіком-французом

Українська блогерка та учасниця шоу "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха натякнула на розлучення з чоловіком, французом Луї, передають Патріоти України.

Блогерка опублікувала у своєму блозі серію світлин, на яких показала сімейний вікенд.

Вікторія написала, що, попри те, що вони з чоловіком зараз живуть окремо, вони намагаються знаходити час, щоб разом проводити його з сином, оскільки це важливо для дитини.

Також Маремуха зазначила, що вони з Луї розробили розклад, щоб обидва могли однаково брати участь у житті та вихованні 2-річного Луки.

Читайте також: Вікторія Маремуха зізналася, що зрадила чоловіка з актором: "Якщо закохаюся – розлучуся"

"Попри те, що ми живемо окремо, ми зробили графік так, що б однаково виховувати і бачитися з Лукою. А ще обов'язково проводити час всі разом. Для Луки це дуже важливо", - поділилася модель.

Проте шанувальників знаменитості стривожив її допис. Вони припускають, що акторка натякає на розлучення з коханим після трьох років шлюбу.

"Зробили графік": Зірка "Супермоделі по-українськи" Маремуха натякнула на розлучення з чоловіком-французом

середа, 2 жовтень 2024, 8:47

Українська блогерка та учасниця шоу "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха натякнула на розлучення з чоловіком, французом Луї, передають Патріоти України. Блогерка опублікувала у своєму блозі серію світлин, на яких показала сімейний вікенд. Вікт...

"Діти - це теж випробування": Українська співачка розповіла про кризу в шлюбі

середа, 2 жовтень 2024, 6:00

Українська співачка MamaRika, яка останні пів року переживає непрості часи у шлюбі з гумористом Сергієм Середою, зізналась в інтерв'ю Маші Єфросиніній, що поки що говорити про кінець важкого періоду рано. Говорячи про те, що в неї є страх, що через вій...