Зробив для матусі власноруч: Олена Шоптенко показала милий подарунок від маленького сина (фото)

Олена Шоптенко сьогодні, 21 грудня, відзначає день народження. Успішному українському хореографу виповнюється 34 роки. З шанувальниками експерт шоу "Танці з зірками" поділилася напуттям на новий рік, а також показала чарівний презент від маленького сина, повідомляють Патріоти України.

В особистому акаунті в Інстаграм Олена Шоптенко зробила новий пост, розповівши про ще один прожитий рік.

"Перш ніж написати цей пост, я заради інтересу подивилася, що писала у свій день народження минулого року. Основна теза, яка звучала тоді: "неможливо щось змінити, не розпочавши з себе". Тут, звичайно, не посперечаєшся. Цей же рік свого життя я закінчую переконанням, що немає нічого кориснішого, ніж здоровий пофігізм! Так планую провести своє 34-ліття", — зазначила в публікації Олена Шоптенко.

Танцівниця у сторіз поділилася подарунком від 3-річного сина Олексія. Хлопчик, названий на честь батька, власноруч зробив для мами вітальну листівку. Дитина зобразила дуже миле дерево з різноколірних відбитків своїх ручок. Напевно, листівку малюк зробив або з татом, або в садку.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...