Зробив дитину - приймай: Горбунов розповів про партнерські пологи і про їх єдиний недолік (фото, відео)

Популярний телеведучий і новоспечений батько Юрій Горбунов розповів, де він бере сили у свої 51 рік на виховання дітей, передають Патріоти України. Відповідь на це та інші питання зірка 1+1 дав у ефірі інофейнмент-шоу "Твій день".

"Я це роблю в кайф. Сьогодні вночі ми прокидалися разів 6, звісно, втомлені, але дуже щасливі. Я не дивлюся на свій вік, за внутрішніми відчуттями мені 21, лише знань зараз більше. У дорослому батьківстві більше свідомості та внутрішньої дисципліни", - розповів Горбунов, який з Катериною Осадчою окрім маленького Данила виховує 4-річного сина Івана.

До речі, Юрій і Катя довго вагалася щодо того, як назвати синочка, який три тижні тому народився на світ. Обирала зіркова пара між 5 іменами.

Розповів Горбунов і про партнерські пологи, які зараз такі популярні серед українців.

"Я вважаю, що кожен чоловік повинен бути присутнім на пологах. Зумів зробити дитину - вмій і прийняти", - говорить ведучий.

Але до цього процесу треба бути готовим.

"Я ходив на лекції, читав книжки. Коли ти все знаєш і готовий, то це уривки загального щастя, яке до тебе приходить з народженням дитини", - каже він.

"Єдиний недолік партнерських пологів - після них ти жінці все прощаєш, коли згадуєш, через що вона пройшла", - додав Юрій.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...