"Зробив велику помилку": Вакарчук попросив вибачення в українців за те, що пішов у політику

Колишній народний депутат України, музикант та фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів, чому він шкодує про своє рішення піти у політику. За словами співака, він не розумів, наскільки це відповідальний крок, передають Патріоти України.

Артист зізнався, що недооцінив надії людей. Цим Вакарчук поділився вінтервʼю для письменника Андрія Любки."Думаю, що у свій час зробив велику помилку, коли недооцінив рівень надії людей на конкретну особистість у політиці", – сказав виконавець. Він додав, що його підхід до політики був інакшим, ніж звикли бачити українці. Вакарчук хотів створити нове середовище та допомогти громадянам проявити себе, а виборцям потрібна була конкретна людина – уособлення їхніх надій та бажань.

"Я цього недооцінив і хочу попросити вибачення перед усіма цими людьми. Тому що я певним чином їхні очікування, які вони на мене покладали, не виправдав", – сказав співак, зазначивши, що зробив це не зі зла. Вакарчук додав, що йому дуже боляче через це. "Та хочу сказати чесно, що я все життя робив, роблю і буду робити на своєму місці все, що можу, щоб моя країна була сильною, чесною, справедливою", – наголосив він.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...