"Зуби і волосся випало, важив 40 кілограмів": Зниклий з екранів зірка російського кіно заявив про отруєння

У Росії загадковим чином змінилася доля зірки серіалу «Тетянин день» Артема Артем'єва - 48-річний актор веде усамітнений спосіб життя, заявляючи, що йому загрожують, передають Патріоти України.

Як пише «СтарХіт», у програмі у Андрія Малахова Артем'єв заявив, що його отруїли, і що він шість років пролежав: «…В туалет сходити не міг. Зуби все випали, волосся випало. Важив 40 кілограмів … Вмирав, але це пройшло. Мені вже краще, шукаємо протиотруту. Ходити почав, слава Богу!»

При цьому актор не говорить, хто його переслідує — мовляв, ця тема не для телебачення, вона пов'язана з «не дуже хорошими справами», що почалися років десять тому.

Разом з Артем'євим знаходиться його обраниця Валентина, яка розповіла, що вони ледве-ледве зводять кінці з кінцями. «Артему буває добре, буває погано — хвилями, але в цілому краще вже. Раніше було гірше, він взагалі не вставав», — стверджує вона і додає, що актора не беруться лікувати через нібито рак кишківника. Вона ж впевнена, що онкології немає, але у кишківнику є щось, що потрібно обстежити.

Видання стверджує, що Артем і Валентина ледве зводять кінці з кінцями — живуть в будинку знайомих, а харчуються в основному зеленню. Якось Артем'єву у клініці видалили два зуба, так він втік — платити за послуги стоматолога було нічим. «Виживаємо тим, що крадемо їжу у магазинах. Іноді ловлять, що не зовсім приємно. Трава у лісі — нам на допомогу», — не приховує пара.

За іншою версією, стан Артема пов'язаний саме з Валентиною. Видання стверджує, що вона багато заборгувала, і що паспорти РФ у неї немає — вона надіслала до студії скан закордонного паспорту, але документ виявився фальшивими. Не виключено, що Артем Артем'єв потрапив у секту, з якої не може вибратися.

Артем Артем'єв брав участь у роботі над кримінальним телесеріалом «Адвокат», бойовиком «Інструктор», детективною мелодрамою «Молоді і злі», фільмами «Злочинна пристрасть», «Рівняння з усіма відомими»…

Він почав начвчатися на акторський факультет Ташкентського театрального інституту імені А. Н. Островського у 1990 році, а у 2006 році вступив на вищі режисерські курси.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...