"Зуби і волосся випало, важив 40 кілограмів": Зниклий з екранів зірка російського кіно заявив про отруєння

У Росії загадковим чином змінилася доля зірки серіалу «Тетянин день» Артема Артем'єва - 48-річний актор веде усамітнений спосіб життя, заявляючи, що йому загрожують, передають Патріоти України.

Як пише «СтарХіт», у програмі у Андрія Малахова Артем'єв заявив, що його отруїли, і що він шість років пролежав: «…В туалет сходити не міг. Зуби все випали, волосся випало. Важив 40 кілограмів … Вмирав, але це пройшло. Мені вже краще, шукаємо протиотруту. Ходити почав, слава Богу!»

При цьому актор не говорить, хто його переслідує — мовляв, ця тема не для телебачення, вона пов'язана з «не дуже хорошими справами», що почалися років десять тому.

Разом з Артем'євим знаходиться його обраниця Валентина, яка розповіла, що вони ледве-ледве зводять кінці з кінцями. «Артему буває добре, буває погано — хвилями, але в цілому краще вже. Раніше було гірше, він взагалі не вставав», — стверджує вона і додає, що актора не беруться лікувати через нібито рак кишківника. Вона ж впевнена, що онкології немає, але у кишківнику є щось, що потрібно обстежити.

Видання стверджує, що Артем і Валентина ледве зводять кінці з кінцями — живуть в будинку знайомих, а харчуються в основному зеленню. Якось Артем'єву у клініці видалили два зуба, так він втік — платити за послуги стоматолога було нічим. «Виживаємо тим, що крадемо їжу у магазинах. Іноді ловлять, що не зовсім приємно. Трава у лісі — нам на допомогу», — не приховує пара.

За іншою версією, стан Артема пов'язаний саме з Валентиною. Видання стверджує, що вона багато заборгувала, і що паспорти РФ у неї немає — вона надіслала до студії скан закордонного паспорту, але документ виявився фальшивими. Не виключено, що Артем Артем'єв потрапив у секту, з якої не може вибратися.

Артем Артем'єв брав участь у роботі над кримінальним телесеріалом «Адвокат», бойовиком «Інструктор», детективною мелодрамою «Молоді і злі», фільмами «Злочинна пристрасть», «Рівняння з усіма відомими»…

Він почав начвчатися на акторський факультет Ташкентського театрального інституту імені А. Н. Островського у 1990 році, а у 2006 році вступив на вищі режисерські курси.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...