"Зустрілися за лаштунками": Alyosha і Тарас Тополя зачарували фанів спільним ніжним фото

Зірки активно готують новорічні програми, щоб на свята тішити глядачів. За лаштунками однієї з них зустрілися фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя та його дружина Alyosha. Закохані багато часу проводять на зйомках і іноді навіть зустрічаються за лаштунками. Саме там вони зробили спільне фото, яким потішили шанувальників, передають Патріоти України.

Нове фото Alyosha і Тараса Тополі

Подружжя позувало на тлі величезного новорічного плаката. Alyosha (справжнє ім'я – Олена Тополя) для виступу в новорічній програмі обрала ніжну та жіночну сітчасту сукню молочного кольору. Волосся вона вклала у легкі хвильки, а на обличчі зробила макіяж у нюдових відтінках: з блискітками на повіках і блиском на губах.

Тарас Тополя позував поруч із коханою в білосніжному сценічному костюмі. Закохані щиро усміхалися та насолоджувалися моментом. "Зустрілися за лаштунками", – з любов'ю підписали фото.

У коментарях прихильники засипали їх компліментами:

  • "Які ви красиві! Пишаюся вами!"
  • "Які ж ви гарні!"
  • "Така чудова пара!"
  • "Дуже гарні! Обожнюю обох!"
  • "Ви класні!"

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...