"Зустрітися на якійсь нейтральній території, побути разом і знову поїхати": Дмитро Комаров з дружиною розповіли правду про подружнє життя (відео)

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вже звикла, що більшу частину часу її чоловік-телемандрівник відсутній вдома, а рідкісні зустрічі завжди теплі і зворушливі, зазначають Патріоти України.

Пара обожнює проводити час разом, а ще більше – спільні поїздки. Наприклад, влітку пара побувала на острові Джарилгач і залишилася в захваті від "українських Мальдів". Олександра зізнається, що до частих відлучок кохааного за час спільного життя встигла звикнути. У програмі "Світське життя" вона розповіла, як переживає вимушену розлуку з коханим. 24-річна телеведуча зазначає, що звикла до такого формату життя.

"У мене не лопається терпіння. Мені добре, коли Діма зі мною і я чекаю його вдома. Коли він їде з роботи, готую вечерю. І коли чекаю від нього SMS, коли він десь за океаном знімає свою програму. Тому я звикла до обох варіантів життя", – розповіла дівчина.

Дмитро ж зізнається, що з вступом в шлюб його графік став іншим. За його словами, більше, ніж на 1,5-2 місяці пара не розлучається. "Дуже все змінилося, тому що раніше я міг дозволити собі поїхати на 4-6 місяців. Зараз я намагаюся місяць, максимум два. Повернутися додому, або зустрітися на якійсь нейтральній території, побути разом і знову поїхати", - уточнив Дмитро.

Олександра опублікувала в Instagam спільне фото з чоловіком, зроблене під час інтерв'ю "Світлому життю". Пара позує в класичних образах. Олександра вибрала елегантне чорне плаття, що підкреслило її модельні форми, а Дмитро – чорний костюм і білу сорочку.

"Іноді ми виглядаємо так. Пару раз на рік, коли Дмитро одягає смокінг по поверненню з джунглів до Києва", - з гумором підписала романтичний кадр з коханим чоловіком Олександра.

"Була 20 років на дієтах. Все маркетинг": Тіна Кароль розкрила свій секрет чудової форми

вівторок, 19 березень 2024, 11:30

Співачка Тіна Кароль поділилася своїм секретом чудової фізичної форми та стрункості, передають Патріоти України. Відповідаючи на запитання прихильників в інстаграмі, артистка чесно зізналась, що зневірилась в дієтах. Каже, що тепер дозволяє собі все. А...

"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...