"Зважилася на ліпосакцію": Регіна Тодоренко показала, що зробила зі своїм тілом (фото)

Відома телеведуча Регіна Тодоренко вирішила вдатися до змін фігури. Так, зірка яка має доволі гарні форми, вважає, що досконалість не має меж, тому вирішила покращити власну красу, повідомляють Патріоти України.

У своїй Instagram-Stories Тодоренко опублікувала відео, в якому зізналася, що зважилася на ліпосакцію стегон, проте без хірургічного втручання. Знаменитість зауважила, що процедура була проведена інноваційним методом і з мінімальними неприємностями для самої Регіни.
"Не повірите, я зважилася на ліпосакцію! Ви запитаєте, а що там ліпоксувати? А є що! І я вам зараз покажу!" - заінтригувала фанатів Тодоренко.
Артистка зауважила, що процедура тривала 75 хвилин, у процесі яких її жирові клитини заморожувалися і руйнувалися. "Година - і все розсмокталося? Ну так взагалі безболісна операція", - повідомила зірка.
Регіна повідомила, що безболісна процедура називається кріоліполіз, під час якої лікар прибирає жирові відкладення за допомогою холоду. "75 хвилин тривала процедура. Подивимося на результат через 2 тижні!" - додала зірка.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...