Зведені разом "Євробаченням": Солістка Go_A прокоментувала чутки про роман з переможцем конкурсу (відео)

Катерина Павленко також визнала, що вони з Даміано дуже схожі

Після грандіозного фіналу "Євробачення-2021" у Роттердамі фанати Катерини Павленко з Go_A почали активно писати в соціальних мережах, що у неї роман з Даміано із Måneskin – італійського колективу, який виграв конкурс. Солістка українського гурту вперше прокоментувала ці чутки.

Катерина каже, що на "Євробаченні" у неї з'явилася дуже велика фан-база, яка практично "одружила" її з Даміано.

"Євробачення – це не тільки три дні. Це цілий рік. І там є ціла тусовка єврофанів, які нас дуже сильно полюбили, і мене там майже одружили з вокалістом італійського гурту", – сказала Павленко в інтерв'ю, опублікованому в YouTube-каналі "Світського життя".

На питання Каті Осадчої про те, наскільки ці чутки правдиві, співачка відповіла, що у них немає ніякого романтичного зв'язка, при цьому вона зазначила свою схожість з італійцем.

"Те, що ми з ним схожі як брат і сестра – навіть я зараз бачу... Але у нього є дівчина. Тому я не буду лізти в ці стосунки", – додала Катерина Павленко.

Дружба між Måneskin і Go_A зав'язалася під час проведення конкурсу в Роттердамі. Італійці навіть приходили в гримерку до українського гурту і просили Катерину навчити їх співати Shum. Вони також вручили Go_A подарунок – CD зі своїм альбомом з автографами.

Крім того, Måneskin на прес-конференції після фіналу "Євробачення-2021" сказали, що їхня найулюбленіша пісня на конкурсі цьогоріч – пісня українців.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...