Зворушливо чи спекулятивно? Принци Гаррі та Вільям оголосили перемир'я заради пам'яті мами

Мильна опера з принцами та принцесами дому Віндзорів викликає як захоплення так і роздратування. Чоловіки котрим давно.

Британські принци Гаррі та Вільям оголосили перемир'я для установки пам'ятника своєї матері – принцеси Діани. Як відомо, відкриття меморіалу має відбутися 1 липня в Кенсингтонському палаці – цього дня леді Ді могло б виповнитися 60 років, зазначають Патріоти України.

Про це повідомляє видання Vanity Fair з посиланням на джерело. За словами інсайдерів, розсварені брати докладають спільних зусиль, щоб проєкт був завершений в строк. Скульптор отримав відгуки від обох принців, після чого відправив різьблення статуї на виробництво.

Британські принци Вільям і Гаррі зі своєю матір'ю Діаною

Зазначається, що певну роль у налагодженні стосунків між Вільямом та Гаррі зіграли донька принцеси Анни Зара Тіндолл та її чоловік Майк Тіндолл, які недавно втретє стали батьками.

Водночас про закінчення ворожнечі говорити рано. За словами джерела, Вільям вкрай розлючений через інтерв'ю, яке Гаррі та його дружина Меган Маркл дали американській телеведучій Опрі Вінфрі.

"Їхні стосунки на дні. Вільям так злий на Гаррі, що зараз абсолютно немислимо, щоб вони щасливо возз'єдналися і стояли разом при відкритті статуї принцеси Діани. Потрібно провести багато роботи, щоб все виправити, щоб вони могли виступити єдиним фронтом" – підсумував він.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...