"Зима мала на нас свої плани": Каменських та Потап натякнули на розлучення

Війна вносить корективи у взаємини українців. Після чуток про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе у мережі заговорили про розлучення Насті Каменських та Потапа, передають Патріоти України.

Пара перестала разом з'являтися на публіці та вже давно не публікувала спільні фотографії у соціальних мережах. Окрім того, Олексій Потапенко поділився новою фотографією, де ще раз підтвердив, що у сімейному житті знаменитостей щось сталося.

25 листопада Каменських анонсувала реліз пісні "Мама-зима" в особистому блозі. У синглу гаряча брюнетка розповіла про розставання з другою половинкою. Її чоловік відреагував на прем'єру, виставивши новий пост у Instagram.

отап зробив селфі, під яким написав: "Мама-зима. Вона мала на нас свої плани". Продюсер також додав активне посилання на сторінку Насті Каменських.

У коментарях фоловери засновника продюсерського центру MOZGI Entertainment відразу почали ділитися своїми думками. Деякі сподіваються, що їхні здогадки виявляться хибними, інші – радіють тому, що відбувається.

"А чому у вас з Настею немає спільних фото, походу розлучилися", "Тільки не підтверджуйте чутки про ваше розлучення. Ви такі чудові, ви неймовірно гарна пара, вами не можна перестати захоплюватися", "Ви розійшлися?", "Нарешті Настя знайде собі нормального мужика!", – пишуть підписники Потапа. Анастасії Каменській під анонсом пісні також пишуть втішаючі коментарі, переконуючи її, що все налагодиться.

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...