10 хвилин - і на вашому столі ці шалено смачні лінивчики: Рецепт надшвидкого перекусу

Якщо на сніданок набридли одноманітні бутерброди з ковбасою та сиром, можна замінити їх оригінальними грибними міні-піцами з батона. Ця страва готуватися буквально за п’ятнадцять хвилин, а результат виходить просто приголомшливий, передають Патріоти України.

Маленькі прожарені шматочки батона, з соковитою сирною скоринкою і картопляно – грибною начинкою безсумнівно оцінять любителі гарячих і ситних бутербродів.

Для цієї страви потрібно:

  • 100 грам печериць або інших грибів,
  • одна цибулина,
  • 100 грам копченої ковбаси або сосисок.
  • також яйце,
  • одна картоплина,
  • 50 грам будь-якого сиру,
  • батон,
  • олія рослинна,
  • зелень,
  • перець,
  • сіль.

1. Гриби потрібно промити, нарізати невеликими кубиками і викласти в глибоку чашку.

2. Ковбасу або сосиски також порізати невеликими кубиками.

3. Вимиту картоплю натерти на крупній тертці. Рідину від тертої картоплі треба віджати.

4. З’єднати з грибами ковбасу і терту картоплю.

5. На тертці натерти сир; очистити і як можна дрібніше порізати цибулю. Надіслати сир і цибулю до решти продуктів.

6. Всі компоненти ретельно перемішати, вбити туди яйце, посолити, додати нарізану зелень і поперчити.

7. Викласти грибну масу на тонко порізані шматочки батона і покласти їх в розігріте вершкове масло начинкою вниз.

8. Посмажити бутерброди з одного боку і в гарячому вигляді подавати на стіл

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...