10 хвилин - і на вашому столі ці шалено смачні лінивчики: Рецепт надшвидкого перекусу

Якщо на сніданок набридли одноманітні бутерброди з ковбасою та сиром, можна замінити їх оригінальними грибними міні-піцами з батона. Ця страва готуватися буквально за п’ятнадцять хвилин, а результат виходить просто приголомшливий, передають Патріоти України.

Маленькі прожарені шматочки батона, з соковитою сирною скоринкою і картопляно – грибною начинкою безсумнівно оцінять любителі гарячих і ситних бутербродів.

Для цієї страви потрібно:

  • 100 грам печериць або інших грибів,
  • одна цибулина,
  • 100 грам копченої ковбаси або сосисок.
  • також яйце,
  • одна картоплина,
  • 50 грам будь-якого сиру,
  • батон,
  • олія рослинна,
  • зелень,
  • перець,
  • сіль.

1. Гриби потрібно промити, нарізати невеликими кубиками і викласти в глибоку чашку.

2. Ковбасу або сосиски також порізати невеликими кубиками.

3. Вимиту картоплю натерти на крупній тертці. Рідину від тертої картоплі треба віджати.

4. З’єднати з грибами ковбасу і терту картоплю.

5. На тертці натерти сир; очистити і як можна дрібніше порізати цибулю. Надіслати сир і цибулю до решти продуктів.

6. Всі компоненти ретельно перемішати, вбити туди яйце, посолити, додати нарізану зелень і поперчити.

7. Викласти грибну масу на тонко порізані шматочки батона і покласти їх в розігріте вершкове масло начинкою вниз.

8. Посмажити бутерброди з одного боку і в гарячому вигляді подавати на стіл

Ранкова кава, яка спалює жир: Просто додайте це замість молока!

неділя, 13 липень 2025, 5:40

Замість молока й цукру - ложка кокосової олії! Така кава не тільки заряджає енергією, а й допомагає позбутися зайвого жиру на талії. Секрет простий, але ефективний - і вже підкорює світ фітнесу, передають Патріоти України. Кава давно перестала бути про...

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...