10 хвилин - і на вашому столі ці шалено смачні лінивчики: Рецепт надшвидкого перекусу

Якщо на сніданок набридли одноманітні бутерброди з ковбасою та сиром, можна замінити їх оригінальними грибними міні-піцами з батона. Ця страва готуватися буквально за п’ятнадцять хвилин, а результат виходить просто приголомшливий, передають Патріоти України.

Маленькі прожарені шматочки батона, з соковитою сирною скоринкою і картопляно – грибною начинкою безсумнівно оцінять любителі гарячих і ситних бутербродів.

Для цієї страви потрібно:

  • 100 грам печериць або інших грибів,
  • одна цибулина,
  • 100 грам копченої ковбаси або сосисок.
  • також яйце,
  • одна картоплина,
  • 50 грам будь-якого сиру,
  • батон,
  • олія рослинна,
  • зелень,
  • перець,
  • сіль.

1. Гриби потрібно промити, нарізати невеликими кубиками і викласти в глибоку чашку.

2. Ковбасу або сосиски також порізати невеликими кубиками.

3. Вимиту картоплю натерти на крупній тертці. Рідину від тертої картоплі треба віджати.

4. З’єднати з грибами ковбасу і терту картоплю.

5. На тертці натерти сир; очистити і як можна дрібніше порізати цибулю. Надіслати сир і цибулю до решти продуктів.

6. Всі компоненти ретельно перемішати, вбити туди яйце, посолити, додати нарізану зелень і поперчити.

7. Викласти грибну масу на тонко порізані шматочки батона і покласти їх в розігріте вершкове масло начинкою вниз.

8. Посмажити бутерброди з одного боку і в гарячому вигляді подавати на стіл

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...